Tapijt


De Tapijtschuur biedt een breed assortiment van verschillende soorten tapijt. Van hoogpool tot bouclé in actuele, moderne kleuren, die aansluiten bij de smaak van zowel de oudere consument als het jongere publiek. Er vindt voortdurend vernieuwing van de collectie plaats om u continu tapijt te kunnen blijven bieden dat past bij de actuele woontrends. Wij leveren onder andere de collecties van Ambiant, Béwé, Bonaparte, Forbo project, Gelasta, Hillfloor, Interfloor, Lano en Parade.

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Kleuren kunnen bepalend zijn voor de sfeer die tapijt uitstraalt en zijn in staat om onze stemmingen te beïnvloeden. Tapijt is dan ook in vele eigentijdse kleuren, dessins, structuren en materialen verkrijgbaar. Het is zeer goed te combineren met andere onderdelen van het interieur, zoals gordijnen, lamellen, meubels en wanden.

Creatieve combinaties hebben van tapijt weer een eigentijds product gemaakt. Wie huiselijkheid en een relaxed woonklimaat belangrijk vindt, kiest voor tapijt. Tapijt is leverbaar in de maten 50 x 50, 200, 400 en 500 cm breed.